Skrevet: 08.12.2013 19:32 © www.lullapus.blogg.no


Nå som jeg er blitt Forever-forhandler, tenkte jeg å fortelle litt mer om aloe vera, hva det er og hvordan det virker.

Det er ikke bare det å drikke Aloe Vera, og så går du ned i vekt. Ja, det hjelper på mage og tarm-funksjonene, så en bedre fordøyelse og balanse i magen får du nok. 

Det som jeg merket var at jeg først gikk ned et par kilo, fordi aloe vera gjorde at fordøyelsen min ble bedre og dermed renset mage og tarmsystemet for slagg og andre avfallstoffer. Derfor merker du kanskje at du går ned et par kilo i begynnelsen.

Nå som jeg har gått ned 10 kilo, så er det ikke bare fordi den har renset magen min, men jeg har fått ny energi i hverdagen. Jeg føler jeg orker mer, jeg trener 3 ganger i uken; svømming, håndball og fotball (evt. løping på tredemølle). Jeg har den siste tiden fått en mye bedre kondis enn jeg har hatt før. Det tror jeg har mye med at jeg har mer energi, og den kommer fra aloe vera! Men altså, jeg har ønsket å kunne trene mer og orke mer. Så du får bare ikke plutselig magisk energi slik at du kan løpe dagen lang. Du må selvfølgelig ville gjøre det!

 

Vil du gå ned i vekt, så må du selvfølgelig trene regelmessig og spise normalt. Aloe vera hjelper deg bare litt på veien!

Ellers så viser undersøkelser at aloe vera hjelper mot diverse andre ting:

  • Gjør at hud og slimhinner fungerer optimalt
  • Holder magen i form ved å opprettholde balansen mellom gode og dårlige bakterier
  • Øker opptaket av vitaminer og antioksidanter
  • Normaliserer pH-verdien og forebygger dermed et for surt miljø i mage og tar

 

Jeg anbefaler selvfølgelig å drikke aloe vera, fordi jeg har merket så store forskjeller fra hvordan jeg var før jeg begynte å drikke det. Jeg har veninner som har merket forskjellen etter en måned, så selve produktet har jeg stor tro på! Det er derfor jeg ville begynne å selge det, fordi jeg VET hvilken forskjell det kan gjøre, siden jeg har opplevd det selv.

 Kilder: Meg selv, og foreverliving.no2 kommentarer på "ALOE VERA - HVA DET GJØR MED DEG"
Kommentarer

Rakel

hvis du begynner å selge, så kjøper jeg gjerne :) !

08.12.2013, kl.19:43 URL:

Rakel: Jeg er begynt å selge! Ta kontakt med meg på epost eller facebook :-D

08.12.2013, kl.20:55 URL: http://lullapus.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits