Skrevet: 09.01.2014 08:45 © www.lullapus.blogg.no


Nå som jeg har blitt selvstendig forhandler av Forever Living produkter, så håper jeg at flere av dere som kanskje leser dette er interessert i å prøve noen av produktene jeg selger!

 

Det finnes så mye bra produkter, og jeg har ikke rukket å prøve alt enda! Men det som jeg har prøvd, har vist seg å ha så god effekt, at jeg tviler ikke på noen av de andre produktene. Etter jeg begynte å drikke Aloe Vera Gel, så har jeg opplevd at jeg får mer energi, bedre fordøyelse, og en fornøyd mage. Jeg har også gått ned hele 10 KILO! 

 

Nå må dere ikke tro at Aloe Vera Gel er noe slankemiddel som gjør at du raser ned i vekt. Det gjelder selvfølgelig å spise riktig, være aktiv og drikke mye vann. Vann renser kroppen, og gelèen hjelper til med renseprosessen og tar med seg slaggstoffer som ligger i tarmene dine på veien. 

Aloe Vera Gel har hjulpet meg på veien. Først gikk jeg ned 3-4 kilo på kort tid. Det var nok alle slaggstoffer som forsvant fra kroppen min. Da fikk jeg mer motivasjon og begynte å tenke meg om på hva og hvor mye jeg spiste. Å lage sunn, hjemmelaget juice med juicemaskinen min har også hjulpet meg dersom jeg var småsulten.

 

Jeg svømmer, og løper 2-3 ganger i uken. Drikker 30ml Aloe Vera Gel 2-3 ganger om dagen. Passer på å spise riktig, og nok. Og ikke minst ha en positiv innstilling til dette. Det hjelper meg!

 

Jeg håper jeg og Forever Living kommer til å høre fra DEG :-)

#aloevera #foreverliving #forhandler #helse #kosttilskudd #aloeveragel 0 kommentarer på "Selvstendig forhandler"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits