Skrevet: 14.01.2014 16:22 © www.lullapus.blogg.no


Sunnere pannekaker, som er søte, gode og proteinrike!

  

Her har jeg brukt mandelmel for det er sunnere og søtere enn vanlig mel, men du kan selvfølgelig bruke annet mel om du ønsker det!


Bland alt sammen til en fast røre, stek små lapper med litt smør i pannen.  

Denne oppskriften gir ca 5 små lapper. Nam! 

Passer fint til frokost eller mellommåltid hvis du har lyst på noe søtt og godt.


#banan #pannekake #lapper #baking #frokost #proteiner #godt #bananpannekake #mandelmel #søtt #sukrin4 kommentarer på "Oppskrift: Bananpannekake!"
Kommentarer

Ååh! Nam! Det er super godt :D jeg bruker en litt annen oppskrift enn deg, men nesten likt. Det er hvert fall super digg å bruke banan! :-D Pleier du å ha noe oppå? Evt hva?

15.01.2014, kl.20:03 URL: http://monsens.blogg.no

Marianne Monsen: Jeg prøvde meg på sukrinmelis, men syns det ble veldig søtt! Så da spiste jeg de bare uten noe.. Men kanskje ferske bær hadde vert godt på! Eller sirup! :D Hva pleier du å ha på? :D

17.01.2014, kl.16:40 URL: http://lullapus.blogg.no/

Ååh! Jeg pleier å ha litt vaniljekesam og jorbær, evt blåbær. Derfor blir det lite av det nå som det er dårlig sesong for jordbærene :( tenker hveer dag på at jeg gleder meg til de kommer for fullt igjen! Haha! Er helt hekta på bær jeg :-D frosne bær som man tiner eventuel, er jo også godt forsåvidt, men det er ikke helt det samme! :P

17.01.2014, kl.22:18 URL: http://monsens.blogg.no

Heyyy, mine blir så rennende i forhold til dine!! Men jeg har bare banan og mel i mine, tror jeg, da.. Kanskje jeg må prøve disse!

27.01.2014, kl.11:54 URL: http://motionocean-siv.blogspot.com

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits