Skrevet: 06.03.2014 21:52 © www.lullapus.blogg.no


Hei dere!
Tenkte jeg bare skulle gi dere piercing-brukere ett tips til hvor du får kjøpt fine og rimelige piercinger.
Det er ikke så lett å få tak i noen i Norge, som er fine, kanskje med noe "dingle-dang" greier som henger ned. Så her er det jeg har kjøpt i det siste.

Disse over her er kjøpt på crazy-factory.com som er en nettside jeg nettopp ble kjent med. De har stort utvalg og har alt mulig av piercinger der! Du kan til og med velge størrelse på stangen på navlepiercinger, det er ikke alle steder du får :-)
Du må nesten bare inn å sjekke det ut! Frakten er ikke så ille heller, men det lønner seg jo alltid å bestille flere om gangen.

Jeg har jo piercing i underleppen, og nå denne uken var jeg sykemeldt hjemme med vond nakke, så jeg lå og såg på serier hele tiden. Da ble plutselig piercingen min kjempe irriterende og i veien! Jeg satt og tygger på den uten å tenke meg om, og ble til slutt gal og byttet til en ring. Føler meg litt mer fjortis med denne, men altså. Litt gøy med noe nytt også. Så nå håper jeg bare tyggelysten min går vekk slik at jeg får "avvent" meg og kan bytte tilbake til en vanlig stang med liten kule!

Den siste er min nye favoritt og kommer rett fra ebay. Den er super søt! Fått litt dilla på drømmefangere i det siste, kjøpte matchende mobildeksel! Hihi.


Bare noen små tips fra meg siden jeg ikke hadde noe mer interessant å komme med :-) Håper dere har hatt en fin uke!5 kommentarer på "PIERCING TIPS!"
Kommentarer

Utrolig fin blogg du har! Håper du får en super kveld videre :)

06.03.2014, kl.21:56 URL: http://wissi.blogg.no

Utrolig fin blogg du har! Håper du får en super kveld videre :)

06.03.2014, kl.21:58 URL: http://wissi.blogg.no

Crazy-factory har jeg brukt siden jeg tok min første piercing! Det er faen meg en kul nettside!! Ting koster jo INGENGTING!!

07.03.2014, kl.00:32 URL: http://Prinsesseleah.blogg.no

Leah: ikke sant! Fikk vite om den for noen uker siden, helt frelst! De har alt! Og så billig!

07.03.2014, kl.22:14 URL: http://lullapus.blogg.no/

Victoria Wisløff: takk for det :)

07.03.2014, kl.22:14 URL: http://lullapus.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits