Skrevet: 30.05.2014 12:51 © www.lullapus.blogg.no


Er det flere enn meg som har langhelg? Det er så greit med sånne inneklemte fredager! :-)

I dag lagde jeg en deilig juicesmoothie til frokost! Det er så deilig å lage en egen juice og tilsette i blenderen, så får jeg en 100% ren juicesmoothie uten masse tilsetningsstoffer som finnes i juicen du kjøper i butikken!

Det ble ganske mye, så da hadde jeg resten i en termosflaske. Den er luft og lys-tett, slik at juicen holder seg bedre mye lenger. Den mister fort mye næring om den står i ett glass for lenge. I termosflaske holder den seg hvertfall ett par timer :-)

Ellers, som dere kanskje har fått med dere så drikker jeg ikke ku-melk lenger. Jeg blir dårlig, og har lenge mistenkt en intoleranse. Forrige uke var jeg hos en biopat i Salhus, som tok blodprøve av meg, og innen neste uke skal jeg få svar. Jeg gleder meg til å endelig få vite hvorfor jeg blir dårlig, hva jeg tåler og ikke tåler. Enn så lenge holder jeg meg til melkefrie produkter.
I tillegg er jeg jo veldig glad i vegan-mat. Altså uten kjøtt og andre animalske ingredienser (egg, ost, rømme osv) og i dag skal jeg altså prøve meg på vegan lasagne! Blir det bra, kommer det en oppskrift på bloggen, så følg med! :)2 kommentarer på "FRISK START PÅ DAGEN"
Kommentarer

Den må jeg prøve! er skeptisk til å ha sitron og lime i juicer da må jeg innrømme XD er det ikke surt? :P

Birgitte Isabelle: Nei, det smaker ikke surt! Det er et must hvis jeg juicer epler! Blir mye friskere :-D Prøv det! :-D

01.06.2014, kl.16:49 URL: http://lullapus.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits