Skrevet: 09.06.2014 19:34 © www.lullapus.blogg.no


Jeg prøver å få inn kjøttfri mandag her i hus, og gjerne flere dager også. Så langt går det supert, for det er nesten alltid meg som handler til middagen!

I dag skulle vi egentlig ha juicesmoothie. Kjapt og enkelt, og vi fikk brukt mye rester av frukt og grønnsaker vi hadde liggende. MEN så fant jeg falafler i frysen, jippi! Jeg hadde lyst å lage hjemmelagde, men det hadde tatt mye tid. Så da gjorde vi det enkelt! :-)

Vi brukte:
1 potet
4 gulrøtter
1 1/2 rødløk
Litt mais
Solsikkekjerner

Delte poteten, gulrøttene og rødløken i biter, i en ildfast form med litt olje i. Drysset mais og solsikkekjerner på toppen og så rett i ovnen! Enkel måte å bli kvitt rester fra kjøleskapet!
Lagde også litt bernaisesaus av havremelk til, så det ikke ble så tørt. Men tror en annen saus hadde vert bedre!

Ellers har vi vert flink å gå på tur i dag, helt til en sverm av fluer fant oss. Fluer og mygg er det verste jeg vet når jeg er sliten og svett! Mer irriterende vesen skal man lete lenge etter...
Godt med langhelg har det hvertfall vert! I morgen er det back to work, så er det få uker til SOMMERFERIE og INNFLYTNING! Wow, gleder meg sånn!4 kommentarer på "#meatfreeMonday"
Kommentarer

så herlig ut :-D

Sjekk gjerne ut mitt nyeste innlegg :-D

09.06.2014, kl.19:37 URL: http://fashionplanet.blogg.no

Alle tomler opp for kjøttfri Mandag!

Dette såg knallgodt ut :) Men heimelaga falafler går utrulig fort å lage altså, berre en liten anbefaling ;) Det er også såå masse bedre :D

11.06.2014, kl.10:21 URL: http://www.lindastuhaug.blogg.no

Linda Marie Stuhaug - lidenskap for sunn mat og trening: Da tror jeg at jeg må prøve hjemmelagde nestegang! Det er vel mye likt som kikertburger? ??

11.06.2014, kl.20:04 URL: http://lullapus.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits