Skrevet: 22.06.2014 22:09 © www.lullapus.blogg.no


Hei!
Siste tiden har jeg sjonglert mye mellom drikke og matvarer uten kumelk og soya. Jeg har lenge hatt problemer med magen og tenkt at det må være kumelk.
Jeg tok en tur til legen, men de fant ingenting og sa at jeg bare måtte kutte ut kumelk. Jeg gjorde det og ble litt bedre. Men jeg følte ikke at magen var helt på lag med meg likevel.
Så jeg leste at en kunne ta en mat-intoleranse test hos en som er biopat.
Jeg googlet og fant til slutt en dame i Salhus som var blandt annet biopat. Jeg tok kontakt med hun og tok en blodprøve og nå i helgen fikk jeg endelig svar!

Vel, kumelk var riktig, men havre, en av de tingene jeg spiser nesten hver dag ligger øverst på den røde listen.
Det er så sykt kjipt, og at ingen leger kunne fortelle meg dette synes jeg er enda kjipere. Her har jeg gått og ikke skjønt hvorfor jeg blir dårlig, og ingen kunne hjelpe meg.


Jeg er så glad for at jeg kunne ta denne testen og endelig finne ut av ting! Nå kan jeg endelig spise riktig og slipper å være dårlig hele tiden.
Det kommer til å bli tøft og vanskelig, men det er det eneste jeg kan gjøre. Jeg skal passe på hva jeg spiser og holde magen min fornøyd! :-)

Nå begynner en ny hverdag med bedre mat og en bedre kropp! Jippi, endelig!! :-)2 kommentarer på "MATINTOLERANSE"
Kommentarer

Så bra at du har funnet ut hva du ikke tåler av mat. Mange leger er ikke så flinke når det kommer til å vite eksakt hva som feiler en, når det kommer til allergier,hudproblemer,psykiske lidelser, osv, fordi de skal kunne så mye på en gang. Da gjerne helt nye leger uten erfaring. Man må gjerne til spesialister for å få den riktige hjelpen man trenger. Bra at mange din er i orden nå. Digger foresten antrekket ditt! Ha en super dag! :-)

10.07.2014, kl.16:21 URL: http://solfrid.blogg.no

Solfrid: Ja ikke sant. Det burde ikke være sånn men dessverre mange som opplever det sånn hos dagens leger :( Glad jeg fant noen som kunne hjelpe meg!

14.07.2014, kl.00:16 URL: http://lullapus.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits