Skrevet: 19.09.2014 22:08 © www.lullapus.blogg.no


Vel, siden jeg ikke tåler kumelk, egg og diverse andre ting, så tar jeg ingen sjangser i familiebesøk. Derfor lager jeg TO veganske kaker som jeg kan ta med! Lager jeg bare én er jeg redd jeg spiser opp hele selv. Neida. Joda.

 

Første kake ut er "Tiramisu-ostekake med oreobunn" som jeg fant oppskriften til HER. Jeg har smakt på røren og den smaker nomnomnom, så jeg satser på at hele kaken smaker godt. Jeg kan gi dere en tilbakemelding på det i morgen!

Til topping har jeg valgt å lage kokoskrem og så drysse litt kakaopulver over, for jeg tåler jo ikke havre, eller kunne jeg brukt søt havrefløte, men jeg fant ikke søt soyafløte. Så da er kokoskrem redningen <3 


Jeg kan ikke ta den ut av formen før i morgen, skal prøve å huske på å ta bilde!


Neste kaken er Møllerens sjokoldekake! Dette er den gamle pakken, så den er vegansk og har ingen meieriprodukter tilsatt! MEN, den nye pakken deres er tilsatt egg! WHY?! Jeg sikret meg heldigvis to pakker av denne før de gikk ut! Toppingen her bruker jeg smeltet melkefri sjokolade (Dronningsjokoladen er VEGANSK!), litt melis, litt smeltet smør, og litt soyamelk. Gleder meg til å smake den på kaken i morgen! 

 

Så må jeg bare vise dere verdens søteste kjøkkenforklé som jeg bruker når jeg baker! Jeg fikk det til bursdagen av Karoline!


Duckface, I know. Men se så søøøøt og prikkete!

 

Nei, nå er kakene i kjølen, så da er det bare å legge seg! Så må jeg finne noe å gå med i besøket, for besteforeldrene mine vet ikke at jeg har tattoveringer... Å finne noe å gå med når vi skal til de er stress! Haha, jaja, det er min egen feil. 

 

God natt og god helg! <3

 

#bake #baking #melkefri #eggfri #vegan #vegansk #kaker #tiramisu #oreo #sjokoladekake #kjøkken #husmor 

 1 kommentarer på "BAKER TIL FAMILIEBESØK"
Kommentarer

Det så utrolig godt ut! Kjempe fin blogg, god helg :)

19.09.2014, kl.22:15 URL: http://www.victoriaskau.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits