Skrevet: 28.09.2014 14:33 © www.lullapus.blogg.no


Da var helgen plutselig over igjen snart..

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine innkjøp fra uken siden jeg var en tur i byen. Det var siste rest av lønningen som ble brukt opp, ups!

Topp fra Bikbok, hårpynt fra Glitter, putetrekk fra Kremmerhuset og spisebrikker fra Kid.

Jeg synes det er så kjekt å kjøpe nye ting til høsten! Må få ut litt rosa og inn litt høstfarger. Akkurat nå er grått og brunt en favoritt hos meg!

Når jeg først er i byn så må jeg få kjøpt med meg litt diverse veggis og allergivennlig mat som ikke finnes på alle butikker. ICA hadde tilbud på plantemelk til 20kr per stk! Det er kjempebillig så da måtte jeg hamstre. Og det som ser ut som hvitost der er verdens beste hvitost, uten kumelk! Smaker identisk som vanlig hvitost og det var så godt å kunne spise den på skiven igjen! Den må spares på da, for den er ganske dyr! 66kr for en pakke! Men det er verdt det!

Den hermetikkboksen inneholder en slags "pølse" basert på nøtter. Den skal visst være god på skiven eller å steike som facon (fake bacon), så den gleder jeg meg til å smake!

De grønne boksene fra GoGreen er noen nye middagsretter de har kommet med. Veganvennlig eller du kan tilsette kjøtt om du vil! Jeg smakte den ene på fredag og fyttigrisen den var sterk! Neste gang tar jeg litt naturellyogurt og avokado til slik at det demper den sterke smaken. Utenom det var den veldig god!

Røkt tofu har jeg aldri smakt, den skal visst også være god på skiven eller stekt. Gøy å prøve nye smaker!

Nå har jeg ryddet litt og sittet på vask, så da er det bare å nyte søndagen innendørs med vampire diaries på skjermen <3 Ha en fin søndag videre!0 kommentarer på "Søndag!"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits