Skrevet: 04.03.2015 19:31 © www.lullapus.blogg.no


Siste dag med juice! Hadde egentlig tenkt å ta en dag ekstra, men i dag er jeg sulten og trøtt og det er ikke helt optimalt på kveldsskift. Så i morgen blir det mat <3

Dagens frokost/lunsj:

100 gram blandet salat (mixed greens)

2 cm fersk ingefær

1 pære

1/3 sitron

½ rødbete

Godsaker i juicen: Bitterstoffer stimulerer magesyre som også hindrer uønskete bakterier og virus i kroppen vår. Bitterstoffer stimulerer også leveren til å produsere mer galle, og galleblæren til å sende ut mer galle. Dette gjør at vi kan fordøye fett bedre. Desto eldre vi blir desto viktigere er det å spise bitter mat da evnen til å skille ut fordøyelsessafter går ned. Juicen er også rik på antioksidanter, og leverrensende egenskaper fra både rødbeter og sitron. Ingefær inneholder blant annet gingerols som styrker immunforsvaret og diverse salat- typer er rik på klorofyll, antioksidantene lutein and zeaxanthin, vitamin A og K, som blant annet er viktig for koagulering av blodet.

Dagens middag/kvelds:

2 umoden kiwi (med eller uten skall)

1 gulrot

3 cm ingefær

1/5 squash

¼ sitron

Godsaker i juicesmoothien: Enzymer, vitamin C og A, magnesium, gingerols, antioksidanter, fosfor, kalium, betakaroten.

Tips*

Kiwi kan juices enten med eller uten skall, men mange reagerer med klø i hals og svelg ved inntak av skallet. Kiwi bør heller ikke blendes da knusing av frøene gir en veldig sterk, bitter smak. Derfor er den perfekt til juicing!

Jeg har en banan på lur som jeg skal unne meg i løpet av kvelden. Det er SOS våpenet mitt dersom blodsukkeret faller og jeg blir trøtt. Har ikke brukt det de andre dagene, så det kan komme greit med i dag! Ellers er avokado eller urtete en måte å få sultfølelsen vekk når du er på detox!

Jeg ville belønne meg selv etter endt detox (unnskyldninger, hehe) så i dag tok jeg en ny piercing, wii!

Smiley-piercing! Wii. Yolo!

Ha en fin onsdagskveld videre! :-)0 kommentarer på "Juice-detox dag 3"
Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits