Skrevet: 11.03.2014 20:20 © www.lullapus.blogg.no


Jeg leste på bloggen til Marianne at hun hadde laget krem av kokosmelk! Jeg måtte jo bare få tak i oppskriften og prøve det ut selv. Et MYE sunnere alternativ til krem/sjokolademousse!

Jeg brukte:
1 boks med kokosmelk (sett den i kjøleskap dagen før! Og ikke bruk lett-kokosmelk.)
2 ss kakao
2 ss sukrin eller annet søtningsmiddel.


Lag hull i bunn og topp på boksen med kokosmelk og la vannet renne ut i bunn mens du tar ut det stive som ligger igjen på toppen.
Bland med hurtigmikser sammen med kakao og sukrin. FERDIG!
Pynt gjerne med noen bær. Nam <3

Du kan også bruke denne kremen uten kakaopulveret, da får du en fin krem som passer bra til kaker eller i kakao! Passer veldig fint til oss med melkeintoleranse :-)

#kokos #kokoskrem #sjokoladekrem #sjokolademousse #sukrin #kako #sunnere #godt #snop #digg #nam
Skrevet: 06.03.2014 21:52 © www.lullapus.blogg.no


Hei dere!
Tenkte jeg bare skulle gi dere piercing-brukere ett tips til hvor du får kjøpt fine og rimelige piercinger.
Det er ikke så lett å få tak i noen i Norge, som er fine, kanskje med noe "dingle-dang" greier som henger ned. Så her er det jeg har kjøpt i det siste.

Disse over her er kjøpt på crazy-factory.com som er en nettside jeg nettopp ble kjent med. De har stort utvalg og har alt mulig av piercinger der! Du kan til og med velge størrelse på stangen på navlepiercinger, det er ikke alle steder du får :-)
Du må nesten bare inn å sjekke det ut! Frakten er ikke så ille heller, men det lønner seg jo alltid å bestille flere om gangen.

Jeg har jo piercing i underleppen, og nå denne uken var jeg sykemeldt hjemme med vond nakke, så jeg lå og såg på serier hele tiden. Da ble plutselig piercingen min kjempe irriterende og i veien! Jeg satt og tygger på den uten å tenke meg om, og ble til slutt gal og byttet til en ring. Føler meg litt mer fjortis med denne, men altså. Litt gøy med noe nytt også. Så nå håper jeg bare tyggelysten min går vekk slik at jeg får "avvent" meg og kan bytte tilbake til en vanlig stang med liten kule!

Den siste er min nye favoritt og kommer rett fra ebay. Den er super søt! Fått litt dilla på drømmefangere i det siste, kjøpte matchende mobildeksel! Hihi.


Bare noen små tips fra meg siden jeg ikke hadde noe mer interessant å komme med :-) Håper dere har hatt en fin uke!
Skrevet: 03.03.2014 19:18 © www.lullapus.blogg.no


Hei alle sammen :-)

Helt siden jeg ble forhandler for Forever har jeg jobbet mot ett mål. Jeg har vert på presentasjoner og tatt flere kurs på nettet, om Forever Living og Aloe vera. Nå blir det lettere for både meg og dere å bestille produkter for nå har jeg endelig fått min egen hjemmeside! :-D


Her kan du se alt vi selger, innenfor kosttilskudd, kroppspleie, hudpleie og mye mer.
Hvorfor ikke ta en titt?


www.myaloevera.no/julieStresvik
Skrevet: 27.02.2014 18:22 © www.lullapus.blogg.no


Ja, jeg er i live. Jeg har bare så mye på taperen for tiden, jobb, foreverliving, kurs, og ja. Jeg har ikke så mye å skrive om egentlig. Derfor deler jeg litt bilder sånn at dere kan se hva jeg har gjort siden sist :-)
Følg meg gjerne på instagram, jeg er nok litt mer aktiv der enn på bloggen! @lullapus

Øving til fagprøve...

Negler <3

Kurs med Fellesforbundet. Kjempe gøy å bli kjent med nye mennesker og bli mer engasjert :-) Og god mat!!

Første sykkeltur etter vinteren!

Ny kjole som jeg kjøpte av Cecilie. Nydelig! Og perfekt til jeg skal i bryllup i sommer.

Nå er det kursing på Forever Living som gjelder. Jeg jobber meg opp til å få min egen hjemmeside! Forteller mer senere. Håper dere har det fint :-) Takk for at du titter innom!
Skrevet: 10.02.2014 17:36 © www.lullapus.blogg.no


Jeg, i likhet med mange andre, søker litt ekstra energi i hverdagen. Mange er sliten når de ferdig på jobb og trenger litt ekstra energi for å orke noe resten av dagen.
Monica fortalte meg om noe som kan hjelpe, så dette er noe jeg tester ut nå!

"ARGI+ er et innovativt kosttilskudd, utviklet spesielt for deg som lever et aktivt liv. Inneholder aminosyren L-arginin samt en juice- og fruktekstraktmiks fra frukt og bær, blant annet blåbær, bringebær, druer og granateple. Gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre."

Så for tiden består frokosten min av: en shot med AloeGel, havregrøt med banan og kanel (evt. bær) og ett glass med Argi+. I tillegg tar jeg BeePollen tabelett som kan hjelpe på forkjølelsen min.

Gleder med til å prøve dette ut enda mer!
Nå er det snart svømmetrening, ha en fin mandag dere! Takk for at DU titter innom :-)
Skrevet: 09.01.2014 08:45 © www.lullapus.blogg.no


Nå som jeg har blitt selvstendig forhandler av Forever Living produkter, så håper jeg at flere av dere som kanskje leser dette er interessert i å prøve noen av produktene jeg selger!

 

Det finnes så mye bra produkter, og jeg har ikke rukket å prøve alt enda! Men det som jeg har prøvd, har vist seg å ha så god effekt, at jeg tviler ikke på noen av de andre produktene. Etter jeg begynte å drikke Aloe Vera Gel, så har jeg opplevd at jeg får mer energi, bedre fordøyelse, og en fornøyd mage. Jeg har også gått ned hele 10 KILO! 

 

Nå må dere ikke tro at Aloe Vera Gel er noe slankemiddel som gjør at du raser ned i vekt. Det gjelder selvfølgelig å spise riktig, være aktiv og drikke mye vann. Vann renser kroppen, og gelèen hjelper til med renseprosessen og tar med seg slaggstoffer som ligger i tarmene dine på veien. 

Aloe Vera Gel har hjulpet meg på veien. Først gikk jeg ned 3-4 kilo på kort tid. Det var nok alle slaggstoffer som forsvant fra kroppen min. Da fikk jeg mer motivasjon og begynte å tenke meg om på hva og hvor mye jeg spiste. Å lage sunn, hjemmelaget juice med juicemaskinen min har også hjulpet meg dersom jeg var småsulten.

 

Jeg svømmer, og løper 2-3 ganger i uken. Drikker 30ml Aloe Vera Gel 2-3 ganger om dagen. Passer på å spise riktig, og nok. Og ikke minst ha en positiv innstilling til dette. Det hjelper meg!

 

Jeg håper jeg og Forever Living kommer til å høre fra DEG :-)

#aloevera #foreverliving #forhandler #helse #kosttilskudd #aloeveragel 
Skrevet: 02.01.2014 23:53 © www.lullapus.blogg.no


Hva er ikke bedre enn å starte det nye året med en ny pc?
Fikk litt penger til jul og har spart litt selv siden jeg lenge har trengt en ny bærbar pc. (Fra før hadde jeg en murstein fra 2007 på nesten 4 kilo!!)
Så når jeg fant den jeg ville ha, da måtte vi nesten kjøre helt til Åsane for å kjøpe den!

Det er en Samsung ATIV Book9Lite på 13,3" LCD skjerm. Veier ingenting!!
Så det betyr: mer blogging fra pc, og mer bilder fra kamera!
Jeg vet jeg har sagt noe lignende før, men det er virkelig 100 ganger bedre å blogge fra en pc med ekte tastatur enn en mobil eller Ipad. Ah, den gleden!

Så i skrivende stund installerer jeg alt som trengs på min nye pc, og håper snart å komme i gang!

Vi skrives plutselig! :-)
Skrevet: 18.12.2013 13:12 © www.lullapus.blogg.no


Da ble det lang juleferie på meg også! Hadde så mange feriedager til overs så nå har jeg juleferie helt til 6. Januar!
Det feiret jeg med en kjempegod frokost!

Først lagde jeg eplejuice av to epler i juicemaskinen. Så tok jeg det i en blender sammen med:
-frosne jordbær
-musli
-3 mandler
-3paranøtter
-litt havremelk

Blendet det i 1-2min, helte det oppi Starbucks-beholderene min og vòila!

Så tok jeg to små avokadoer, delte de og tok ut steinen, tok litt salt og pepper på, og så var det ferdig! Kjempe godt og en god start på dagen!
Er det flere som har juleferie nå? :-)
Skrevet: 08.12.2013 19:32 © www.lullapus.blogg.no


Nå som jeg er blitt Forever-forhandler, tenkte jeg å fortelle litt mer om aloe vera, hva det er og hvordan det virker.

Det er ikke bare det å drikke Aloe Vera, og så går du ned i vekt. Ja, det hjelper på mage og tarm-funksjonene, så en bedre fordøyelse og balanse i magen får du nok. 

Det som jeg merket var at jeg først gikk ned et par kilo, fordi aloe vera gjorde at fordøyelsen min ble bedre og dermed renset mage og tarmsystemet for slagg og andre avfallstoffer. Derfor merker du kanskje at du går ned et par kilo i begynnelsen.

Nå som jeg har gått ned 10 kilo, så er det ikke bare fordi den har renset magen min, men jeg har fått ny energi i hverdagen. Jeg føler jeg orker mer, jeg trener 3 ganger i uken; svømming, håndball og fotball (evt. løping på tredemølle). Jeg har den siste tiden fått en mye bedre kondis enn jeg har hatt før. Det tror jeg har mye med at jeg har mer energi, og den kommer fra aloe vera! Men altså, jeg har ønsket å kunne trene mer og orke mer. Så du får bare ikke plutselig magisk energi slik at du kan løpe dagen lang. Du må selvfølgelig ville gjøre det!

 

Vil du gå ned i vekt, så må du selvfølgelig trene regelmessig og spise normalt. Aloe vera hjelper deg bare litt på veien!

Ellers så viser undersøkelser at aloe vera hjelper mot diverse andre ting:

  • Gjør at hud og slimhinner fungerer optimalt
  • Holder magen i form ved å opprettholde balansen mellom gode og dårlige bakterier
  • Øker opptaket av vitaminer og antioksidanter
  • Normaliserer pH-verdien og forebygger dermed et for surt miljø i mage og tar

 

Jeg anbefaler selvfølgelig å drikke aloe vera, fordi jeg har merket så store forskjeller fra hvordan jeg var før jeg begynte å drikke det. Jeg har veninner som har merket forskjellen etter en måned, så selve produktet har jeg stor tro på! Det er derfor jeg ville begynne å selge det, fordi jeg VET hvilken forskjell det kan gjøre, siden jeg har opplevd det selv.

 Kilder: Meg selv, og foreverliving.no


hits