Skrevet: 30.05.2014 12:51 © www.lullapus.blogg.no


Er det flere enn meg som har langhelg? Det er så greit med sånne inneklemte fredager! :-)

I dag lagde jeg en deilig juicesmoothie til frokost! Det er så deilig å lage en egen juice og tilsette i blenderen, så får jeg en 100% ren juicesmoothie uten masse tilsetningsstoffer som finnes i juicen du kjøper i butikken!

Det ble ganske mye, så da hadde jeg resten i en termosflaske. Den er luft og lys-tett, slik at juicen holder seg bedre mye lenger. Den mister fort mye næring om den står i ett glass for lenge. I termosflaske holder den seg hvertfall ett par timer :-)

Ellers, som dere kanskje har fått med dere så drikker jeg ikke ku-melk lenger. Jeg blir dårlig, og har lenge mistenkt en intoleranse. Forrige uke var jeg hos en biopat i Salhus, som tok blodprøve av meg, og innen neste uke skal jeg få svar. Jeg gleder meg til å endelig få vite hvorfor jeg blir dårlig, hva jeg tåler og ikke tåler. Enn så lenge holder jeg meg til melkefrie produkter.
I tillegg er jeg jo veldig glad i vegan-mat. Altså uten kjøtt og andre animalske ingredienser (egg, ost, rømme osv) og i dag skal jeg altså prøve meg på vegan lasagne! Blir det bra, kommer det en oppskrift på bloggen, så følg med! :)
Skrevet: 10.03.2014 19:03 © www.lullapus.blogg.no


I dag prøvde jeg en ny oppskrift på juicesmoothie, sunt og godt!

 

Denne oppskriften er til to personer, så halvver den hvis du lager bare til én.

Tilsett ingrediensene i juiceren, og hell i blenderen med avokado og gjerne isbiter, så den blir god og kald!

Blend til glatt, hell i glass og nyt!

 

Avokado inneholder sunt fett og metter godt. Det er også en god kilde til kalsium og magnesium! Ta avokado i juice-smoothien din neste gang! :-)

 

 

 

#juice #juicer #juicemaskin #juicesmoothie #grønnsaker #rødbete #avokado #squash #agurk #sitron #ingefær #sunn #godt #drikke #rosa #lilla 
Skrevet: 15.01.2014 19:52 © www.lullapus.blogg.no


Jeg har laget mange grønne juicesmoothier som jeg har funnet i en oppskriftsbok fra Jason Vale, men noen ganger er det gøy å eksperimentere selv, og satse på at det blir godt. Og det ble det! 

 

Denne oppskriften er for 2 personer!

  

1. Vask og gjør klar alle grønnsakene og frukten for å juices. Lime skal du bare ta av det grønne skallet og la så mye hvitt være igjen som mulig. (Der sitter næringen!) Begynn med ett eple, pakk spinaten godt bak eplet, og juice så resten av grønnsakene.


2. Ta fruktkjøttet ut av avokadoen og legg i blenderen sammen med isbitene. Hell over juicen.
3. Blend til en fin masse i blenderen.

 

4. Hell oppi to store glass og NYT!

 

Jeg brukte to avokadoer her, og det ble alt for mye så denne smoothien ble veldig tykk. Så derfor skriver jeg 1 avokado, det holder!

 

Jeg likte denne veldig godt, juice er en SÅ enkel måte å få i seg grønnsaker du vanligvis ikke spiser! Denne passer fint til mellommåltid eller til en mindre middag, siden den metter godt!

 

#juice #smoothie #juicesmoothie #grønn #frukt #grønnsaker #juicemaskin #blender


hits