Skrevet: 28.01.2014 19:20 © www.lullapus.blogg.no


I helgen ble det slik at jeg kjøpte meg ny bil! Lille poloen min ble solgt og byttet ut med en nyere golf <3 Ahh love it!!


Vi tok tog til Hønefoss fredag kveld, framme i Hønefoss kl 05:00 lørdag morgen. Så sov vi/var våken på togstasjonen til kl 08:00 og kledde på oss og gikk etter GPS'en til bilforhandleren! 20 min senere var vi fremme og inspiserte godbiten. Så tok vi den med oss hjem, kjørte kolonnekjøring over Hemsedal, og så hjemme på kvelden. Det var verdt det!

Jeg er sålangt veldig fornøyd! Den er større en poloen, og større motor, og i tillegg diesel og cruise controll. Luksus :-)

Min tredje bil! Wiiii!
Skrevet: 23.01.2014 19:39 © www.lullapus.blogg.no


Jeg googlet etter middagstips i dag, og kom fram til en oppskrift på rimi.no, nemlig brokkoliburger! Jeg har aldri hørt om det før, så jeg måtte jo nesten prøve det ut!

Jeg er ikke 100% vegetarianer, men jeg liker veldig godt å lage mat uten kjøtt og med mer grønnsaker. Og jeg velger gjerne kjøttfritt dersom jeg kan! Da kan jeg spise det med ekstra god samvittighet :-)

 

 

 

Start med å koke opp risen. Del så brokkolien i biter og kok til de er såvidt møre (ca 3-4 min)
Når brokkolien er ferdig, ta den i en sil eller dørslag og skyll med kaldt vann. Hell over i en bolle og ta frem stavmikseren. Mos mesteparten.

Bland inn risen og resten av ingrediensene.(Bruker du buljongterning må du selvfølgelig knuse den til pulver først!)
Arbeid deigen med en tresleiv til du har en fin og lysegrønn farse.
La hvile i ca 15 min. Form så store burgere og stek i olje til de er gyldne på begge sider.

 

 

 For å toppe hele måltidet, kan du jo lage hjemmelagede hamburgerbrød til! Jeg la burgerene mine i kjøpte hamburgerbrød (Fiberrik) med ketsjup og litt grillkrydder på. 

Dette mettet veldig godt! Det ble ca seks burgere, så nå har jeg til lunsj og middag i morgen!

 

Neste gang ville jeg kanskje brukt litt mer krydder i farsen, for å få litt mer smak. Du bestemmer selv :-)

 

#middag #vegetar #kjøttfri #brokkoliburger #grønn #godt #havregryn #brokkoli #sunn #grønnsaker #burger
Skrevet: 15.01.2014 19:52 © www.lullapus.blogg.no


Jeg har laget mange grønne juicesmoothier som jeg har funnet i en oppskriftsbok fra Jason Vale, men noen ganger er det gøy å eksperimentere selv, og satse på at det blir godt. Og det ble det! 

 

Denne oppskriften er for 2 personer!

  

1. Vask og gjør klar alle grønnsakene og frukten for å juices. Lime skal du bare ta av det grønne skallet og la så mye hvitt være igjen som mulig. (Der sitter næringen!) Begynn med ett eple, pakk spinaten godt bak eplet, og juice så resten av grønnsakene.


2. Ta fruktkjøttet ut av avokadoen og legg i blenderen sammen med isbitene. Hell over juicen.
3. Blend til en fin masse i blenderen.

 

4. Hell oppi to store glass og NYT!

 

Jeg brukte to avokadoer her, og det ble alt for mye så denne smoothien ble veldig tykk. Så derfor skriver jeg 1 avokado, det holder!

 

Jeg likte denne veldig godt, juice er en SÅ enkel måte å få i seg grønnsaker du vanligvis ikke spiser! Denne passer fint til mellommåltid eller til en mindre middag, siden den metter godt!

 

#juice #smoothie #juicesmoothie #grønn #frukt #grønnsaker #juicemaskin #blender
Skrevet: 14.01.2014 16:22 © www.lullapus.blogg.no


Sunnere pannekaker, som er søte, gode og proteinrike!

  

Her har jeg brukt mandelmel for det er sunnere og søtere enn vanlig mel, men du kan selvfølgelig bruke annet mel om du ønsker det!


Bland alt sammen til en fast røre, stek små lapper med litt smør i pannen.  

Denne oppskriften gir ca 5 små lapper. Nam! 

Passer fint til frokost eller mellommåltid hvis du har lyst på noe søtt og godt.


#banan #pannekake #lapper #baking #frokost #proteiner #godt #bananpannekake #mandelmel #søtt #sukrin
Skrevet: 13.01.2014 09:13 © www.lullapus.blogg.no


Gjett hva jeg har gjort på de siste dagene? INGENTING.

 

På onsdag forrige uke skulle jeg på håndballtrening som vanlig, men med en gang jeg begynte å løpe så gjorde alt i høyrefoten vondt, og jeg gikk haltende derifra. Jeg reiste til kiropraktoren dagen etterpå, og har visst fått meg en skikkelig smell i foten! Hun sa jeg kunne sammenligne det med senebetennelse, og det hadde jeg fått mellom tre bein i foten min. Ikke rart det gjorde vondt å gå! Så da har jeg tilbragt dagene på sofaen, med foten høyt. Veldig kjedelig! 


Jeg er heldigvis på bedringens vei, men bruker krykker fremdeles for å avlaste foten litt. Veeeeeeldig kjedelig! Så da sitter jeg her da, og ser på "Pretty Little Liars" på Netflix. Sett ferdig sesong 2 og snart sesong 3! Haha. 

 

Jeg håper virkelig jeg blir kvitt dette kjappest mulig! Jeg som var så godt i gang med treningen igjen... Fin start på det nye året! 
Krysser fingene for å være tilbake på jobb snarest! 


Slenger med bilde av de søte kaninungene hos mamma og pappa som var veldig glade for å komme ut i snøen og hoppe! :-)

Skrevet: 09.01.2014 08:45 © www.lullapus.blogg.no


Nå som jeg har blitt selvstendig forhandler av Forever Living produkter, så håper jeg at flere av dere som kanskje leser dette er interessert i å prøve noen av produktene jeg selger!

 

Det finnes så mye bra produkter, og jeg har ikke rukket å prøve alt enda! Men det som jeg har prøvd, har vist seg å ha så god effekt, at jeg tviler ikke på noen av de andre produktene. Etter jeg begynte å drikke Aloe Vera Gel, så har jeg opplevd at jeg får mer energi, bedre fordøyelse, og en fornøyd mage. Jeg har også gått ned hele 10 KILO! 

 

Nå må dere ikke tro at Aloe Vera Gel er noe slankemiddel som gjør at du raser ned i vekt. Det gjelder selvfølgelig å spise riktig, være aktiv og drikke mye vann. Vann renser kroppen, og gelèen hjelper til med renseprosessen og tar med seg slaggstoffer som ligger i tarmene dine på veien. 

Aloe Vera Gel har hjulpet meg på veien. Først gikk jeg ned 3-4 kilo på kort tid. Det var nok alle slaggstoffer som forsvant fra kroppen min. Da fikk jeg mer motivasjon og begynte å tenke meg om på hva og hvor mye jeg spiste. Å lage sunn, hjemmelaget juice med juicemaskinen min har også hjulpet meg dersom jeg var småsulten.

 

Jeg svømmer, og løper 2-3 ganger i uken. Drikker 30ml Aloe Vera Gel 2-3 ganger om dagen. Passer på å spise riktig, og nok. Og ikke minst ha en positiv innstilling til dette. Det hjelper meg!

 

Jeg håper jeg og Forever Living kommer til å høre fra DEG :-)

#aloevera #foreverliving #forhandler #helse #kosttilskudd #aloeveragel 
Skrevet: 05.01.2014 13:51 © www.lullapus.blogg.no


Er det en ting jeg synes er artig, så er det hvor like sangene som blir lagd nå til dags, er. 

Kom over denne videoen i dag da jeg var innpå en side som deler tekster til sanger, og syns det var ganske stilig å høre!

 Pop musikk har vel kanskje lett for å bli litt like? Hva synes du?

Funnet HER.
Skrevet: 03.01.2014 21:32 © www.lullapus.blogg.no


Vel, nå som jeg endelig kan blogge fra pc og kan faktisk se hjemmesiden min, så tenkte jeg at det var på tide med en oppussing. Så det kan forekomme litt rot på bloggen her i helgen! Jeg tenker å lage et helt nytt design, men da må jeg jo finne det rette og det er jo ikke lett. Men jeg lar meg inspirere av andre bloggere og håper dere blir like fornøyde som meg når jeg er ferdig, og kanskje drar det litt flere lesere også! :-) 

Jeg deler noen bilder fra nyttårsaften med dere enn så lenge :-)Skrevet: 02.01.2014 23:53 © www.lullapus.blogg.no


Hva er ikke bedre enn å starte det nye året med en ny pc?
Fikk litt penger til jul og har spart litt selv siden jeg lenge har trengt en ny bærbar pc. (Fra før hadde jeg en murstein fra 2007 på nesten 4 kilo!!)
Så når jeg fant den jeg ville ha, da måtte vi nesten kjøre helt til Åsane for å kjøpe den!

Det er en Samsung ATIV Book9Lite på 13,3" LCD skjerm. Veier ingenting!!
Så det betyr: mer blogging fra pc, og mer bilder fra kamera!
Jeg vet jeg har sagt noe lignende før, men det er virkelig 100 ganger bedre å blogge fra en pc med ekte tastatur enn en mobil eller Ipad. Ah, den gleden!

Så i skrivende stund installerer jeg alt som trengs på min nye pc, og håper snart å komme i gang!

Vi skrives plutselig! :-)


hits