Skrevet: 17.04.2014 22:02 © www.lullapus.blogg.no


Det er lengesiden sist jeg blogget merker jeg! Har liksom tatt masse bilder og tenkt jeg skulle dele de, så dukker noe annet opp og da dropper jeg det. Litt kjedelig å bare dele ett kjapt og uinteressant innlegg..
Så da blir det en liten oppdatering nå siden sist!

Det ble en tur til Tenerife med svigers. Kjempe deilig å komme til sol og varme! Å fly er ikke noe særlig gøy enda, men det gikk heldigvis greit.

Jeg var også hos frisøren på Tenerife, aldri turd å gå til frisører utenlands før, men jeg er faktisk mer fornøyd enn jeg har vert hos frisører i Norge! Jeg har blitt lysere og kortere på håret! Kjempe deilig!

Når jeg kom hjem til Norge har det blitt mye juice (det ble mye god mat i syden for å si det mildt!) og så har jeg blitt blodgiver (kanskje!) Har vert på Haukeland og tatt blodprøver så snart får jeg svar på om jeg er brukendes. God gjerning!

Og den største nyheten: jeg og André har kjøpt oss HUS! Ja, tenk det! Det er i Knarvik og har en perfekt beliggenhet. Stort steg for oss, men også kjempe spennende. Gleder meg masse! Og så kommer jeg til å bare ha 10 min til jobb, istedet for 45 min! Det blir deilig det :-)


Nå er vi på nye hytten til svigers og nyter påsken. Håper dere alle har en fin påske! :-D Jeg skal prøve å oppdatere bloggen litt oftere!


hits