Skrevet: 30.05.2014 12:51 © www.lullapus.blogg.no


Er det flere enn meg som har langhelg? Det er så greit med sånne inneklemte fredager! :-)

I dag lagde jeg en deilig juicesmoothie til frokost! Det er så deilig å lage en egen juice og tilsette i blenderen, så får jeg en 100% ren juicesmoothie uten masse tilsetningsstoffer som finnes i juicen du kjøper i butikken!

Det ble ganske mye, så da hadde jeg resten i en termosflaske. Den er luft og lys-tett, slik at juicen holder seg bedre mye lenger. Den mister fort mye næring om den står i ett glass for lenge. I termosflaske holder den seg hvertfall ett par timer :-)

Ellers, som dere kanskje har fått med dere så drikker jeg ikke ku-melk lenger. Jeg blir dårlig, og har lenge mistenkt en intoleranse. Forrige uke var jeg hos en biopat i Salhus, som tok blodprøve av meg, og innen neste uke skal jeg få svar. Jeg gleder meg til å endelig få vite hvorfor jeg blir dårlig, hva jeg tåler og ikke tåler. Enn så lenge holder jeg meg til melkefrie produkter.
I tillegg er jeg jo veldig glad i vegan-mat. Altså uten kjøtt og andre animalske ingredienser (egg, ost, rømme osv) og i dag skal jeg altså prøve meg på vegan lasagne! Blir det bra, kommer det en oppskrift på bloggen, så følg med! :)
Skrevet: 15.05.2014 20:54 © www.lullapus.blogg.no


Dagene flyr jo!
Forrige uke hadde jeg jo bursdag, den ble feiret med en jentetur på byn som ble veldig vellykket!
Søndag hadde jeg kaffi og kakebesøk for familie og svigers. Kjempe koselig!

Jeg fikk også masse fint til bursdagen <3
Blandt annet en treningstights fra Röhnisch! Den er shapingtights som holder inne der det trengs og løfter der det trengs. Jeg har bare brukt den to ganger, så den vil jeg skrive mer om senere!

Ellers, jeg har nettopp kommer hjem fra klatring med noen venninner! Kjempe gøy og kjempe skummelt, jeg er sykt pinglete, haha. Så nå når jeg kom hjem lagde jeg meg verdens beste kvelds, sjokolade-kokoskrem!

Jeg handlet inn sukrin, sukrin+, sukrin gold og sukrinmelis her om dagen, så nå blir det masse sukkerfri baking.

Oppskriften fant jeg på bloggen til Linda Stuhaug, og den er selvfølgelig laget med det nye proteinpulveret til Forever; Forever Ultra med sjokoladesmak! NAM!

Kan spises med GOD samvittighet :-)
Nå er det snart leggetid og snart helg! I morgen blir det Ylvis og lørdag er det 17.mai med familien.
Ha en fin helg og fin 17.mai! :-)
Skrevet: 03.05.2014 16:00 © www.lullapus.blogg.no


Dette ble kveldskosen i går! Så utrolig friskt og godt! 

 

 

Jeg gikk ut i fra denne oppskriften på bloggen til Linda Stuhaug, men brukte litt andre ingredienser:

2 porsjoner:

250g frosne bringebær
1 banan
125g laktosefri yogurt
En skvett rismelk
3 ss sukrinmelis

 

Bland alle ingrediensene og miks med en stavmikser! Super lett, og det smakte kjempe godt!

  

Neste gang vil jeg prøve med en annen frukt, kanskje ananas! Mmm!

 

Ha en fin dag videre!

#sorbeis #hjemmelaget #is #sorbe #bringebær #banan #laktosefri #frukt #bær #sunnere #jordbær #nam #frisk 
Skrevet: 02.05.2014 22:28 © www.lullapus.blogg.no


Er det noen som inspirerer meg mye til matlaging for tiden, så er det Linda Stuhaug. Jeg har bladd igjennom bloggen hennes ofte de siste dagene for å se etter noe fristende å lage. Men ALT er jo så fristende! Men i går måtte jeg lage noe som jeg ikke har prøvd meg på før, nemlig havrekjeks. 

 

Det som er så greit med oppskriftene til Linda, er at de kan gjøres både glutenfri, melke og\eller laktosefri, og mange er uten egg! Allergivennlig med andre ord :-)

 

Jeg gikk ut i fra denne oppskriften, men bruke litt andre ingredienser:
 

 

De ble kjempe gode, men neste gang prøver jeg å lage de litt tynnere sånn at de blir enda mer sprø! Øvelse gjøre mester :-)

 

Håper dere har en fin helg! I morgen kommer oppskrift på brinebær-sorbé jeg har prøvd meg på! 
Skrevet: 01.05.2014 14:17 © www.lullapus.blogg.no


God 1. mai dere!

I dag startet jeg dagen med en tur på en fjelltopp her på Lindås, som heter Skausen!
Jeg merket godt at jeg ikke har gått mye på tur i det siste, men det var en fin tur!

Enda bedre er det når du ser resultatet fra turen på pulsklokken!

Når jeg kom hjem var det bare å lage seg noe frokost. (Jeg trener nesten alltid på tom mage, det er litt tyngre, men kroppen blir tvunget til å ta fra "reservelageret" om den mangler energi, ergo - du forbrenner mer fett!) Det ble en deilig smoothie med frosne jordbær og blåbær, én banan, ett beger laktosefri vaniljeyogurt og litt mandelmelk.
Jeg har funnet ut jeg ikke tåler soya heller, i tillegg til vanlig melk (med laktose), så da går jeg for laktosefritt og ellers mandelmelk, rismelk og havremelk!

Nå skal jeg bruke resten av dagen på å SLAPPE AV <3
Jeg vasker klær og tenkte å se noen episoder Pretty Little Liars! Jippi. Herlig med en fridag! Jeg har forresten tatt meg fri i morgen også, så nå har jeg langhelg! Deilig!


Håper dere som titter innom har en super fin langhelg dere som er så heldige og har det! :-)

Ps! Minner også om at nå har jeg tilbud på 5 aloe vera drikker for 4! Og i morgen kommer det nye proteinpulveret/måltidserstatteren i shop'en! Gi meg en lyd om du er interessert! :-)


hits