Skrevet: 28.09.2013 12:06 © www.lullapus.blogg.no


I dag er jeg ikke helt i form. Ryggen er vond og pms-smertene er vonde. Så jeg skal egentlig bare ligge horisontalt i hele dag og slappe av i ryggen. Men før jeg kunne gjøre det måtte jeg bare leke meg litt med kameraet.

Jeg redigerte fargene og skyggene litt også. Synes de ble fine!
Hva synes du?
PS! Skappelgenseren har jeg strikket selv. Eller halve, for jeg fikk jo denne dumme senebetennelsen, så mamma gjorde resten <3
Skrevet: 27.09.2013 05:44 © www.lullapus.blogg.no


Jeg er ikke så flink å oppdatere for tiden! Jeg har egentlig ganske mye som skjer nå, og som kommer til å skje. På jobb er jeg og en annen tillitsvalgte for lærlingene som vil si at vi har litt planlegging å være med på. I høstferien skal vi reise på tur til Kvamskogen for å bli bedre kjent alle lærlingene, og senere i oktober skal jeg og to andre reise til Oslo på lærlingkonferanse! Tror det blir spennende, har aldri vert på noe sånn før! Så da er det litt planlegging som må til. Derfor mye å gjøre!

Eller så er ryggen min ikke helt god igjen, for på jobb nå skal jeg sveise i 4 uker og det ble ikke ryggen så glad for. Så nå blir det noen timer hos Fysioterapaut, satser på at det hjelper på! Ellers skal jeg bare gå turer i skog og mark isteden for å trene på treningsrommet..

Det var det jeg fikk tid til i dag! Nå er det snart på tide å kjøre på jobb! Det er freeedaaaaag!

Ps! Dere som lurer på hvordan aloveveraen jeg drikker på funker, så skal jeg skrive om det i et eget innlegg senere! Stay tuned!
Skrevet: 13.09.2013 21:00 © www.lullapus.blogg.no


Ja, du leste riktig! Jeg har nemlig begynt å drikke aloe vera!
Monica (monicajensen.org) har skrivd så mye positivt om det å drikke aloe vera at jeg bare MÅTTE prøve det. Les det gjerne selv!
Det renser kroppen din innvendig, og skal være bra for immunforsvaret og tarmer osv. Har du problemer med magen kan dette være noe for deg!

Jeg gleder meg til å se om det er bra greier. Det styrker immunforsvaret så kanskje blir jeg ikke forkjølet denne høsten/vinteren? Kanskje bihullene mine endelig åpner seg igjen? Slim og gørr i halsen forsvinner? Søtsuget forsvinner? Jeg har trua!!

Har du smakt aloe vera før?
Skrevet: 01.09.2013 19:06 © www.lullapus.blogg.no


Har dere sett reklamen for naturell yogurt på tv?
Jeg ble så fristet av den at jeg måtte prøve det ut!

Jeg brukte:
4 ss laktosefri yogurt naturell
En hånd havregryn
En hånd müsli
Noen delte jordbær
Litt flytende akasiehonning på toppen.NAM! Så friskt og godt! Og kjempe deilig frokost. Vanligvis lager jeg havregrøt, så var greit å variere litt. Ny favoritt i hverdagen <3


hits