Skrevet: 28.09.2014 14:33 © www.lullapus.blogg.no


Da var helgen plutselig over igjen snart..

Tenkte jeg skulle vise dere noen av mine innkjøp fra uken siden jeg var en tur i byen. Det var siste rest av lønningen som ble brukt opp, ups!

Topp fra Bikbok, hårpynt fra Glitter, putetrekk fra Kremmerhuset og spisebrikker fra Kid.

Jeg synes det er så kjekt å kjøpe nye ting til høsten! Må få ut litt rosa og inn litt høstfarger. Akkurat nå er grått og brunt en favoritt hos meg!

Når jeg først er i byn så må jeg få kjøpt med meg litt diverse veggis og allergivennlig mat som ikke finnes på alle butikker. ICA hadde tilbud på plantemelk til 20kr per stk! Det er kjempebillig så da måtte jeg hamstre. Og det som ser ut som hvitost der er verdens beste hvitost, uten kumelk! Smaker identisk som vanlig hvitost og det var så godt å kunne spise den på skiven igjen! Den må spares på da, for den er ganske dyr! 66kr for en pakke! Men det er verdt det!

Den hermetikkboksen inneholder en slags "pølse" basert på nøtter. Den skal visst være god på skiven eller å steike som facon (fake bacon), så den gleder jeg meg til å smake!

De grønne boksene fra GoGreen er noen nye middagsretter de har kommet med. Veganvennlig eller du kan tilsette kjøtt om du vil! Jeg smakte den ene på fredag og fyttigrisen den var sterk! Neste gang tar jeg litt naturellyogurt og avokado til slik at det demper den sterke smaken. Utenom det var den veldig god!

Røkt tofu har jeg aldri smakt, den skal visst også være god på skiven eller stekt. Gøy å prøve nye smaker!

Nå har jeg ryddet litt og sittet på vask, så da er det bare å nyte søndagen innendørs med vampire diaries på skjermen <3 Ha en fin søndag videre!
Skrevet: 24.09.2014 19:28 © www.lullapus.blogg.no


Dette er noe jeg ikke har laget på lenge! Men i dag var jeg så sulten at jeg måtte lage noe skikkelig godt. Og det ble det!

Dette ble en stor middag til meg og en god lunsj til i morgen.

Ingredienser:

-1/2pk soyafarse

-1 gulrot i biter

1/4 hakket løk

Stekes sammen med litt tacokrydder.

- Isbergsalat

- 1/3 mango

-1bx ananas i biter

- litt mais

-1/4 paprika

-1/3 agurk

-1/3 squash

Topping:

- Most avokado

- Naturell alproyogurt

- Tacosaus

- Pinjekjerner

Det ble kjeeeeeempegodt, gleder meg allerede til lunsj i morgen :-)
Skrevet: 19.09.2014 22:08 © www.lullapus.blogg.no


Vel, siden jeg ikke tåler kumelk, egg og diverse andre ting, så tar jeg ingen sjangser i familiebesøk. Derfor lager jeg TO veganske kaker som jeg kan ta med! Lager jeg bare én er jeg redd jeg spiser opp hele selv. Neida. Joda.

 

Første kake ut er "Tiramisu-ostekake med oreobunn" som jeg fant oppskriften til HER. Jeg har smakt på røren og den smaker nomnomnom, så jeg satser på at hele kaken smaker godt. Jeg kan gi dere en tilbakemelding på det i morgen!

Til topping har jeg valgt å lage kokoskrem og så drysse litt kakaopulver over, for jeg tåler jo ikke havre, eller kunne jeg brukt søt havrefløte, men jeg fant ikke søt soyafløte. Så da er kokoskrem redningen <3 


Jeg kan ikke ta den ut av formen før i morgen, skal prøve å huske på å ta bilde!


Neste kaken er Møllerens sjokoldekake! Dette er den gamle pakken, så den er vegansk og har ingen meieriprodukter tilsatt! MEN, den nye pakken deres er tilsatt egg! WHY?! Jeg sikret meg heldigvis to pakker av denne før de gikk ut! Toppingen her bruker jeg smeltet melkefri sjokolade (Dronningsjokoladen er VEGANSK!), litt melis, litt smeltet smør, og litt soyamelk. Gleder meg til å smake den på kaken i morgen! 

 

Så må jeg bare vise dere verdens søteste kjøkkenforklé som jeg bruker når jeg baker! Jeg fikk det til bursdagen av Karoline!


Duckface, I know. Men se så søøøøt og prikkete!

 

Nei, nå er kakene i kjølen, så da er det bare å legge seg! Så må jeg finne noe å gå med i besøket, for besteforeldrene mine vet ikke at jeg har tattoveringer... Å finne noe å gå med når vi skal til de er stress! Haha, jaja, det er min egen feil. 

 

God natt og god helg! <3

 

#bake #baking #melkefri #eggfri #vegan #vegansk #kaker #tiramisu #oreo #sjokoladekake #kjøkken #husmor 

 
Skrevet: 18.09.2014 21:04 © www.lullapus.blogg.no


Nå som jeg har flyttet nærmere jobben min, måtte jeg jo nesten prøve ut å sykle til jobb.

Det har gått veldig fint faktisk! Føler meg sprek, hahaha. Men deilig å komme hjem og sitte seg i sofaen med gooood samvittighet.

Vi holder på å bytte tak, så excuse the mess!

Jeg hadde glemt å kjøpe bananer i går, så når jeg kom på jobb ble restitusjonen min en liten soyamelk! Proppfull av proteiner og vitaminer :-)

Jeg har syklet tre dager nå, og brukt ca 30min hver vei. Tror det er helt greit, da har jeg noe å forbedre meg etter!

Jeg har heldigvis ikke lagt på meg noe som helst i sommer, selv om det har blitt mye "drittmat" så jeg er veldig fornøyd med meg selv. Tror jeg kan takke aloe vera gel for det, i tillegg til at jeg holder meg unna matvarer jeg ikke tåler. Jippi!

I morgen er det bakedag, skal i familiebesøk på lørdag og må jo ha med noe kaker som jeg kan spise! Blir nok en liten skryte-oppdatering da, så titt innom igjen! Hihi :-)
Skrevet: 16.09.2014 18:17 © www.lullapus.blogg.no


Trodde du ikke det gikk an å lage vafler uten egg og kumelk? Tro om igjen! Her kommer en oppskrift på verdens beste vafler! Oppskriften er lånt fra Veganeren.com

- 2,5dl soyamelk, gjerne med vaniljesmak

- 1dl vegansk margarin eller nøytral olje (jeg brukte rapsolje)

- 4dl mel (jeg brukte speltmel)

- 2 toppede ts bakepulver

- 1/2 ts salt

- 2-3ss sukker (kan sløyfes)

- 1ts vaniljesukker, kan sløyfes om du bruker melk med vaniljesmak

- 1/2-1ts kardemomme

- Kanel om ønskelig

Bland det tørre og våte hver for seg. Bland så sammen og la stå en halvtime, hvis du klarer vente. Gjerne lenger også.

Stek og nyt <3

Tina Helen og André syns de ble kjeeeeempe gode! Så da kan jeg lage de flere ganger, jippi!


hits