Skrevet: 20.10.2013 20:45 © www.lullapus.blogg.no


I dag har jeg fått gjort så mye! Søndag er en god dag til å gjøre alt du ikke orker ellers. Vi har støvsuget og vasket huset og jeg har pyntet kofferten min og lakket neglene. Se da!

Dette er en liten trillekoffert vi fikk i gave fra jobben i fjor jul. Den går som håndbaggasje på flyet, og derfor veldig grei når jeg skal på kurs i Oslo i tre dager! Plass til det som trengs!
Siden vi er tre stk fra jobb som reiser, og kanskje med samme koffert, har jeg pyntet min med sommerfugl klistremerker slik at jeg fort kjenner igjen min, og ingen har lik! :-) Lurt? Klistremerkene er kjøpt på ebay!

Disse neglene så jeg på YouTube på Cutepolish sin kanal. De måtte jeg bare prøve! Tok sin tid med hodeskallene, men jeg er kjempe fornøyd :-) og siden vi er i Oktober og det er rosa måned, valgte jeg å bruke tre forskjellige rosafarger rundt øynene, og ta de samme rosafargene på de tre andre neglene :-) så lagde jeg en liten rosa sløyfe på lillefingen for å vise min støtte til Rosa sløyfe aksjonen <3

Hva synes du? :-)
Skrevet: 03.10.2013 17:36 © www.lullapus.blogg.no


Nå har jeg drukket aloe vera i snart en mnd, og flere lurer på hvordan det går og om jeg har merket noe forskjell. Om jeg har?! Jepp!

Aloe veraen har hjulpet meg på så mye. For det første, så har jeg fått renere hud. Kviseorgien som kommer på haken min rundt PMS-tider er borte. En eller to kviser kom kanskje frem. Det er ingenting mot hvordan det har vert tidligere!
Magen min er også i balanse, og fordøyelsen min er mye bedre! Jeg har gått ned 4 kg siden jeg begynte med dette, som snart er 4 uker siden. Jeg har stor tro på at aloe veraen har gjort dette! Jeg spiser som normalt, og pga ryggen går jeg tur i skauen. Jeg tar en god slurk med aloe vera før frokost, før middag (om jeg husker på det) og før leggetid.

Nå har jeg begynt på dunk nr 2. Når jeg skal bestille nytt nestegang vil jeg prøve ut nye smaker, fersken eller tranebær :-)
Dere kan bestille hos Monica (monicajensen.org) som er Forever-forhandler! Les gjerne mer om hva aloe veraen har hjulpet henne med på bloggen hennes :-)

Jeg føler meg bedre enn på lenge! Takket være aloe veraen :-)


hits