Skrevet: 18.09.2014 21:04 © www.lullapus.blogg.no


Nå som jeg har flyttet nærmere jobben min, måtte jeg jo nesten prøve ut å sykle til jobb.

Det har gått veldig fint faktisk! Føler meg sprek, hahaha. Men deilig å komme hjem og sitte seg i sofaen med gooood samvittighet.

Vi holder på å bytte tak, så excuse the mess!

Jeg hadde glemt å kjøpe bananer i går, så når jeg kom på jobb ble restitusjonen min en liten soyamelk! Proppfull av proteiner og vitaminer :-)

Jeg har syklet tre dager nå, og brukt ca 30min hver vei. Tror det er helt greit, da har jeg noe å forbedre meg etter!

Jeg har heldigvis ikke lagt på meg noe som helst i sommer, selv om det har blitt mye "drittmat" så jeg er veldig fornøyd med meg selv. Tror jeg kan takke aloe vera gel for det, i tillegg til at jeg holder meg unna matvarer jeg ikke tåler. Jippi!

I morgen er det bakedag, skal i familiebesøk på lørdag og må jo ha med noe kaker som jeg kan spise! Blir nok en liten skryte-oppdatering da, så titt innom igjen! Hihi :-)
Skrevet: 01.05.2014 14:17 © www.lullapus.blogg.no


God 1. mai dere!

I dag startet jeg dagen med en tur på en fjelltopp her på Lindås, som heter Skausen!
Jeg merket godt at jeg ikke har gått mye på tur i det siste, men det var en fin tur!

Enda bedre er det når du ser resultatet fra turen på pulsklokken!

Når jeg kom hjem var det bare å lage seg noe frokost. (Jeg trener nesten alltid på tom mage, det er litt tyngre, men kroppen blir tvunget til å ta fra "reservelageret" om den mangler energi, ergo - du forbrenner mer fett!) Det ble en deilig smoothie med frosne jordbær og blåbær, én banan, ett beger laktosefri vaniljeyogurt og litt mandelmelk.
Jeg har funnet ut jeg ikke tåler soya heller, i tillegg til vanlig melk (med laktose), så da går jeg for laktosefritt og ellers mandelmelk, rismelk og havremelk!

Nå skal jeg bruke resten av dagen på å SLAPPE AV <3
Jeg vasker klær og tenkte å se noen episoder Pretty Little Liars! Jippi. Herlig med en fridag! Jeg har forresten tatt meg fri i morgen også, så nå har jeg langhelg! Deilig!


Håper dere som titter innom har en super fin langhelg dere som er så heldige og har det! :-)

Ps! Minner også om at nå har jeg tilbud på 5 aloe vera drikker for 4! Og i morgen kommer det nye proteinpulveret/måltidserstatteren i shop'en! Gi meg en lyd om du er interessert! :-)


hits